Občan kuril podrast, zaradi vetra pa se je požar razširil

Požar na površini okoli 200 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Ormož

Prlekija-on.net, četrtek, 30. avgust 2018 ob 21:29
Požar so pogasili gasilci PGD Ormož, foto: PGD Ormož

Požar so pogasili gasilci PGD Ormož, foto: PGD Ormož

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 28. avgusta, ob 10.07 so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirišču trgovine SAM v Ormožu. Z ogledom poškodb na avtomobilu je bilo ugotovljeno da ne izvirajo iz delovanja drugega vozila, zato je bil o zadevi napisan uradni zaznamek.

Ob 11.30 je oškodovanka na PP Ormož podala prijavo kaznivega dejanja tatvine torbice. Pozneje je oškodovanka torbico našla, zato bo zadeva zaključena s poročilom na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 14.20 so na PP Ormož sprejeli prijavo kaznivega dejanja neplačevanja preživnine. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

V sredo, 29. avgusta, ob 10.00 uri so v zvezi kaznivega dejanja »Lahka telesna poškodba« zaslišali osumljenca. Ob 12.41 uri so bili obveščeni o požaru v Pušencih. Ugotovljeno je bilo, da je občan kuril podrast, zaradi vetra pa se je požar razširil. Požar na površini okoli 200 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Ormož. Materialna škoda ni nastala. Napisano bo poročilo na ODT.

V četrtek, 30. avgusta, ob 12:50 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti izven naselja Lešnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srnjaka in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 14:55 uri so na enoti sprejeli ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poslovne goljufije. Po zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob tem občane opozarjajo za samozaščitno ravnanje, zaklepanje stanovanj, hiš, primerno hranjenje gotovine in vrednejših predmetov, itd...

Ob rednem delu bodo policisti opravljali nadzor prometa s poudarkom predvsem na vožnji pod vplivom alkohola in prekoračitvami hitrosti.



Več v Črna kronika