Športni popoldnevi za osnovnošolce na Cvenu

Za otroke je bil vsak dan pripravljen pester športni in spremljevalni program

Prlekija-on.net, torek, 11. september 2018 ob 15:56
Športni popoldnevi za osnovnošolce

Športni popoldnevi za osnovnošolce

V času med 27. in 31. avgustom, so v športnem parku na Cvenu potekali športni popoldnevi za osnovnošolce, ki jih je organizirala Športna zveza Ljutomer v sodelovanju s Športnim društvom Cven.

Za otroke je bil vsak dan od 15.30 do 20.00 ure pripravljen pester športni in spremljevalni program: spretnostni poligoni, nogomet, predavanje prva pomoč, namizni tenis, odbojka na mivki, pohod, športni ribolov, plavanje in igre v vodi na ljutomerskem kopališču, obisk parka doživetij Križevci, predstavitev gasilcev, poligon z gasilci, med dvema ognjema, pohod v gozd, taborniške veščine, spretnostni poligon s starši in na koncu piknik s starši.

Vmes so si otroci privoščili malico in pijačo, zadnji dan pa so prejeli spominsko darilo in zahvalo. Celoten program je bil za udeležence brezplačen. Sodelovalo je 25 otrok.

Projekt so podprli Zavod za šport RS Planica in Občina Ljutomer, Športna zveza Ljutomer pa se posebej zahvaljuje vsem, ki so s svojo prisotnostjo popestrili dogajanje: ŠD Cven, PGD Cven, OK Ljutomer, Rod Vedri Prleki, Rdeči Križ Ljutomer, ribiča Andrej Hudin in Jože Magdič, fotograf Luka Ivančič ter vsi ostali posamezniki.



Več v Šport