Ljutomerski Socialni demokrati z novim vodstvom in s kandidatom za župana

Predsednik občinskega odbora SD Ljutomer je postal Franjo Karlovčec, podpredsednika pa sta Ciril Magdič in Branko Smodiš

Prlekija-on.net, petek, 5. oktober 2018 ob 18:562
Predsednik OO SD Ljutomer je postal Franjo Karlovčec

Predsednik OO SD Ljutomer je postal Franjo Karlovčec

Iz OO SD Ljutomer so sporočili, da so ob zadovoljstvu s podporo volivk in volivcev na zadnjih parlamentarnih volitvah,  ljutomerski Socialni demokrati v želji, da še prodorneje nastopijo na lokalnih volitvah, izvolili novo vodstvo.

Predsednik občinskega odbora SD Ljutomer je tako postal Franjo Karlovčec, podpredsednika pa sta Ciril Magdič in Branko Smodiš.

Prav tako ima novo vodstvo območna organizacija SD Prlekije in jo bo v naslednjih štirih letih vodil Damjan Bogdan, podpredsednika pa sta Zlatko Klemenčič in Bojan Lešer.

"Na novembrskih lokalnih volitvah, ki bodo očitno dodobra premešale vodilni kader ljutomerske občine, saj prebivalke in prebivalci naše občine očitno želijo spremembe, bomo aktivno sodelovali tudi ljutomerski Socialni demokrati. Ljutomer potrebuje sodelovanje, »One Man Band« način vodenja brez vsakršnih vidnih stikov, zvez z ostalimi slovenskimi občinami in z odločevalci v Ljubljani, Bruslju, Strasbourgu etc., se ne obnese. Občankam in občanom Ljutomera ponujamo resno alternativo, k sodelovanju kličemo prav vse. Ne le poguma, vizije, pripravljenosti, znanja in dobrih zvez: v Ljutomeru predvsem potrebujemo drug drugega!", so še ob tem zapisali.

Kandidata za svojega župana Občine Ljutomer bodo predstavili v petek, 12. oktobra.



Več v Politika