V Lenartu bodo ponovno gostili številna domača in tuja glasbena imena

24. novembra se bo v športni dvorani Lenart ponovno odvijal spektakel, saj bo potekalo koncertno snemanje »Moč glasbe nas združuje«

Prlekija-on.net, četrtek, 15. november 2018 ob 17:02
Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas združuje

V soboto, 24. novembra ob 19. uri se bo v športni dvorani Lenart ponovno odvijal spektakel, saj bo potekalo koncertno snemanje »Moč glasbe nas združuje«. Prireditve Moč glasbe nas združuje so med najbolj obiskanimi prireditvami v Slovenskih goricah, kjer gostijo velika domača in tuja glasbena imena.

Z nami bo Alen Nižetić, ki velja za enega najbolj priljubljenih dalmatinskih glasbenikov in je nekdanji pevec splitske skupine Tutti Frutti. Po mnogih letih bo samo za nas nastopil legendarni Aleksander Jež, vsak obiskovalec pa bo prejel zgoščenko z njegovimi največjimi uspešnicami, kot so "Bele vrtnice kradel sem zate", "Hvala Bogu da sem Štajerc" in druge. Nastopili bodo tudi Beneški fantje, ki veljajo za prvi ansambel v Sloveniji, saj delujejo že od leta 1952. Večer bosta popestrila priljubljena Manca Špik in Isaac Palma, ne bo pa manjkala niti trenutno najbolj vroča hrvaška glasbenica Domenica iz Vele Luke. Svoje največje uspešnice bo zapel Alfi Nipič, za »klapsko« petje pa bodo poskrbeli odlični Il Divji in Tri tenora, ki so nedavno prejeli prvo nagrado na enem izmed hrvaških festivalov. Prvič bo v Lenartu nastopila igralka Tanja Ribič, ki nas je leta 1997 s pesmijo "Zbudi se dobri princ" zastopala na Evroviziji. Po mnogih letih bo stopil na oder nostalgični pevec Toni Šafarić iz Međimurja, ki nas bo razveselil s svojimi uspešnicami. Nastopili bodo še Marjan Zgonc, finalist prve sezone Slovenija ima talent - Alen Vogrinec Vesel in Stela Tavželj.

Glasbene nastope bodo popestrile plesne točke Plesne šole Samba (hip-hop, standardni ter latinsko-ameriški plesi) in folklora Sv. Trojica. Prireditev bo povezoval ter kakšno znano zapel Vinko Šimek, pridružil pa se mu bo tudi humorist Jaka Šraufciger. Kot ponavadi bodo tudi letos namenili donacijo nekomu, ki je pomoči potreben.

Vabljeni v Lenart na največjo in najbolj veselo prireditev v pričakovanju veselega decembra s številnimi glasbenimi gosti. Zabava je zagotovljena!

Zabavno-glasbena oddaja »Moč glasbe nas združuje« navdušuje gledalce od leta 2012. Glasbeni program obsega aktualno glasbo, predvsem pa večne uspešnice. Glasbeniki z nami praznujejo svoje jubileje glasbenega ustvarjanja. Poskrbljeno je za profesionalno povezovanje, saj je publika deležna zanimivih in poučnih najav, kot tudi nostalgičnih posnetkov glasbenikov. Kot vedno bo tudi tokrat s humoristom poskrbljeno za dozo ali dve smeha. Producent, scenarist in idejni vodja projekta je Denis Poštrak. Z glasbo ljudi združujejo medkulturno in medgeneracijsko. Oddaje predvajajo številne televizijske postaje po Sloveniji. Njihovo poslanstvo je ohranjati dobro, staro glasbo in glasbeno dediščino.



Več v Družabno