Dejan Karba gre s trojico kandidatov za župana »skupaj naprej za boljši Ljutomer«

Dejan Karba, ki se je uvrstil v drugi krog županskih volitev v Občini Ljutomer, je sklical tiskovno konferenco, kjer mu je družbo delala trojica kandidatov za župana Občine Ljutomer v prvem krogu, s katerimi gredo skupaj naprej

Prlekija-on.net, četrtek, 22. november 2018 ob 12:491
Andrej Vršič, Dejan Karba, Gregor Žižek in Maksimiljan Gošnjak

Andrej Vršič, Dejan Karba, Gregor Žižek in Maksimiljan Gošnjak

Kandidat za župana Občine Ljutomer, Dejan Karba, ki se je uvrstil v drugi krog županskih volitev, je v četrtek, 22. novembra, sklical tiskovno konferenco v prostorih stalne razstave Antona Trstenjaka v Ljutomeru. Družbo mu je delala trojica kandidatov za župana Občine Ljutomer v prvem krogu, Andrej Vršič, Gregor Žižek in Maksimiljan Gošnjak, skupaj s katerimi je spregovoril o njihovem nadaljnjem sodelovanju.

Karba je v uvodu povedal, da gredo skupaj naprej in se ob tem zahvalil za glasove v prvem krogu. Ob tem je povedal, da se na volitve pripravljajo skupaj, družijo projekte in sestavljajo mrežo, preko katere bodo poskušali zagotoviti, da bo "Ljutomer boljši, da bo prejel več sredstev iz evropskih skladov, vsem pa nam je skupno, da bi Občini Ljutomer povrnili elementarno poštenje, željo po sodelovanju, ne izključevanju in to, da bi slišali vse, od kmeta do gospodarstvenika in predvsem mladega človeka, ki nam beži na tuje."

Vsem trem se je zahvalil za podporo, nakar so mu tudi ostali trije izrazili podporo ter volivce in volivke, ki so v prvem krogu namenili glas njim, pozvali, da jih v drugem namenijo Dejanu. Andrej Vršič je med drugim povedal, da naj "ostanemo še naprej na tej poti sprememb, in Dejan ti si človek, ki boš s svojim pogumom nadaljeval mojo začrtano pot in tudi moj program." Gregor Žižek je med drugim povedal, da je "Dejan človek sprememb, katerih si tudi želimo v Ljutomeru, vsi smo imeli tudi podobne programe in prava pot je, da gremo in podpremo Dejana še naprej", Maksimiljan Gošnjak pa je dodal naj vsi podprejo Dejana, "ki je mož beseda, takšnega župana mi rabimo, je dovolj mlad in dovolj trden, da bo povezal mlado, starejšo in tudi srednjo generacijo in to je tisto kar rabimo v Ljutomeru."

Ob tem so se dotaknili tudi zapisa, kjer so demantirali nekatere trditve aktualne županje mag. Olge Karba.

Celotno konferenco si lahko ogledate v videu.



Več v Politika