Puklavec Family Wines ekskluzivni vinski partner zagrebškega prazničnega dogajanja Fuliranje 2018

Fuliranje 2018, ki so ga lansko leto obiskovalci izbrali za najbolj priljubljeni dogodek v Zagrebu, bo letos še dodatno popestril slovenski Vinar leta 2018 - Puklavec Family Wines

Prlekija-on.net, petek, 30. november 2018 ob 16:48
Fuliranje v Zagrebu

Fuliranje v Zagrebu

Hrvaška prestolnica se bo tudi letos med 29. 11. 2018 in 1. 1. 2019 odela v praznične barve vse bolj priljubljenega adventnega dogajanja, ki se pod imenom Fuliranje odvija že sedmo leto zapored. Fuliranje 2018, ki so ga lansko leto obiskovalci izbrali za najbolj priljubljeni dogodek v Zagrebu, bo letos še dodatno popestril slovenski Vinar leta 2018 - Puklavec Family Wines - ki bo na letošnjem prazničnem dogajanju ekskluzivni ponudnik kuhanega vina ter izbranih vin in penin iz linije Jeruzalem Ormož.

Na pestrem prazničnem dogajanju Fuliranje na Strossmayerovem trgu bodo tudi letos obiskovalce od blizu in daleč pričakale adventne hišice, celomesečno dogajanje pa bo nabito s kulturnimi, glasbenimi in kulinaričnimi zgodbami. Prek 40 najboljšim hrvaškim restavracijam se bo na Strossmayerovem trgu kot ekskluzivni ponudnik vin predstavil tudi slovenski Vinar leta 2018 - Puklavec Family Wines. Obiskovalci bodo lahko nazdravljali s kuhanim vinom ter izbranimi vini in peninami iz linije Jeruzalem Ormož.

Tudi letos se bo skozi december na dveh odrih dogodka Fuliranje odvil bogat kulturni in glasbeni program, na katerem bo sodelovalo prek 60 umetnikov. Celotno praznično dogajanje bo brez vstopnine, zato organizatorji tudi tokrat pričakujejo številne obiskovalce. Na zadnjo noč letošnjega leta se bo hrvaška prestolnica s številnimi obiskovalci spremenila v svetovno priljubljen plesoči klub Defected, ki bo poskrbel, da se bo plesalo dolgo v noč. 

Zagrebško praznično dogajanje lahko spremljate tudi prek uradnih kanalov dogodka Fuliranje, fuliranje.com, facebook.com/Fuliranje/ in instagram.com/fuliranje/.

Foto: Sandro Sklepić



Več v Družabno