V DOSOR-ju Miklavževa tombola

Prejetih daril se je veselila deveterica nagrajenk in nagrajencev

Filip Matko Ficko, torek, 11. december 2018 ob 16:56
Miklavževa tombola v DOSOR-ju

Miklavževa tombola v DOSOR-ju

Skupinica prostovoljcev DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je pred mesecem dni z Martinovo tombolo prevzela organizacijo te nad vse priljubljene družabne igre v tem domu. Vsi nagrajenci so bili tedaj izredno veseli prejetih daril, večina sodelujočih na Martinovi tomboli pa je upala na svoj uspeh na tomboli, ki se jo bo izvedlo v mesecu decembru.

Tako je delovna terapevtka Andreja Čuk Singhateh prevzela skrb za vso tehnično organizacijo okrog decembrske tombole, izvedli pa so jo DOSOR-jevi prostovoljci (Marija Erveš, Smiljan Homec in spodaj podpisani) v veliki domski restavraciji v torek,11. decembra dopoldne, ter jo poimenovali »Miklavževa tombola«. Kajti pred tokratno izvedbo igre je bil minule dni na svojih obiskih s spremstvom Miklavž, ki goduje vsako leto 6. decembra.

V DOSOR-ju so tokrat pripravili devet daril, ki so jih prejeli: Alojz Klobasa, Frida Aškerc, Marija Kos, Milka Opšteter, Angela Šijanec, Smiljan Homec, Marija Molnar, Janez Križe in Erna Bilokapič. Ostali sodelujoči pa sedaj pričakujejo svoj uspeh na tomboli v prihodnjem letu januarja, ki bo pripravljena okrog krščanskega praznika Treh kraljev (tudi oni so hodili naokrog z darili !).



Več v Družabno