Kje v naši okolici lahko novo leto pričakate na prostem?

Letos je ponudba nekoliko okrnjena, saj letos organiziranega silvestrovanja na prostem recimo ni v Gornji Radgoni, niti v Radencih

Prlekija-on.net, sobota, 29. december 2018 ob 19:32
Silvestrovanje bo tudi letos v centru Ljutomera

Silvestrovanje bo tudi letos v centru Ljutomera

Bliža se najdaljša noč v letu, ko bodo ponekod silvestrovanja organizirana na prostem. Letos je ponudba nekoliko okrnjena, saj letos organiziranega silvestrovanja na prostem recimo ni v Gornji Radgoni, niti v Radencih, kjer bo sicer silvestrovanje potekalo v restavraciji Radin, kavarni Swing in v termah. Bo pa v radgonskem oz. radenskem koncu veselo na Kapeli in Negovi, v večjih mestih pa bo tako silvestrovo na prostem v naši okolici v Ljutomeru in v Ormožu.

Ljutomer

V Ljutomeru bo silvestrovanje potekalo na Glavnem trgu. Od 22. ure naprej bo zbrane zabaval Ansambel Prleški kvintet, ob 23.55 sledi nagovor županje, opolnoči velik ognjemet ter nato zabava do 2. ure s Prleškim kvintetom. Drsališče bo ta dan obratovalo do 18. ure.

Ormož

V Ormožu bo silvestrovanje pred gradom, kjer bo za dobro vzdušje in super zabavo poskrbel Ansambel Trubadurji. Za dobro gostinsko ponudbo bo poskrbela Gostilna Ozmec in njihova pestra praznična ponudba. Pričetek je ob 21.30, obratovalo bo tudi ormoško drsališče.

Kapela

Skok v novo leto bo pri cerkvi Sv. Marije Magdalene na Kapelskem Vrhu. Od 23.30 do 23.50 bo veselo slovo od starega leta, ob 23.55 nagovor župana in odštevanje zadnjih sekund leta 2018, do 1. ure pa ples v leto 2019

Negova

Silvestrovanje v Negovi bo v središču kraja, od 23. ure naprej.

Prekmurje

Eno večjih silvestrovanj na prostem v Prekmurju pa bo v Murski Soboti, kjer veseli december zadnji dan leta tradicionalno sklenejo s silvestrovanjem. Od 17. ure bo potekalo silvestrovanje za najmlajše, zvečer pa zabava s skupino Tropik band in Mišem Kontrecem. Dogajanje bo na Trgu zmage, kjer bodo v družbi dobre glasbe in polnočnega ognjemeta skupaj zakorakali v leto 2019.

Na prostem bodo silvestrovali tudi v Moravskih Toplicah, kjer zabavo organizirajo Terme 3000. Dogajanje bo potekalo v centru kraja z Ansamblom Skok.



Več v Družabno