Mladoletni osebi zasegli večjo količino nedovoljenih pirotehničnih sredstev

Policisti so posredovali tudi ob sporu med partnerjema, kršiteljici pa je bil na kraju izdan plačilni nalog

Prlekija-on.net, četrtek, 3. januar 2019 ob 15:18
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 31. decembra, ob 14:17 uri so intervenirali v naselju Hum pri Ormožu, kjer je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora in žalitev med partnerjema. Kršiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog, zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 14:42 uri so intervenirali v naselju Cvetkovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta dve osebi nepovabljeno vstopili v stanovanjsko hišo. Osebi so izsledili v neposredni bližini. Ugotovljeno je bilo, da sta voščili novo leto in po opozorilu stanovalcev takoj zapustila objekt.

Ob 16:16 uri so bili obveščeno o prometni nesreči I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Šalovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V torek, 1. januarja, ob 18:36 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Središče ob Dravi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 19:00 uri so v Ormožu v Mestni grabi opravili kontrolo, pri tem so mladoletni osebi zasegli večjo količino nedovoljenih pirotehničnih sredstev. Zoper mladoletnega kršitelja bo podan obdolžilni predlog zaradi kršitev določil Zakona o eksplozivih in pirotehničnih sredstvih in Zakona o orožju.

V sredo, 2. januarja, ob 15.15 pa so v Ormožu obravnavali kaznivo dejanje tatvine denarnice.



Več v Črna kronika