30-letni Štajerec zmagovalec Bara in bogatejši za 50 tisoč evrov

Bar se je tako zaključil po 124 dneh, v šovu pa se je zvrstilo 23 tekmovalcev

Prlekija-on.net, sobota, 5. januar 2019 ob 22:26
Finale šova Bar

Finale šova Bar

Po štirih mesecih se je zaključil šov Bar, ki smo ga to sezono lahko spremljali na Planet TV. Velik zmagovalec šova, ki je prejel glavno nagrado v vrednosti 50.000 evrov, je Sandi iz Poljčan. V superfinale se je poleg njega uvrstil še Matej. Zmagovalca so prek telefonskega glasovanja odločili gledalci.

Bar se je tako zaključil po 124 dneh, v šovu se je zvrstilo 23 tekmovalcev, v veliki finale pa se jih je prebilo le šest: Sandi, Matej, Kristian, Katarina, Tea in Srečko.

Kot se glasi opis zmagovalca na uradni spletni strani je Sandi mirovnik, ki se zna postaviti zase. Ne mara hinavcev in zelo redko vzkipi, sicer pa je natančen in zelo organiziran. V gostinstvu dela že osem let, željo po sodelovanju v Baru pa je imel predvsem zaradi novega znanja s področja gostinstva. Prepričan je, da je gost kralj, vsaj dokler se kraljevsko obnaša. Ko kaj spije, postane zabavljač, obvlada latte art, všeč so mu temnolaske, v prostem času pa je strasten nogometaš in motorist.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno