V Ljutomeru obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil

V Policah pa je prišlo do požara v hiši, kjer je bilo ugotovljeno, da je med polnjenjem zagorela baterija električnega kolesa

Prlekija-on.net, sobota, 12. januar 2019 ob 08:12
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, ki so se končale le z materialno škodo. Obravnavali so pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dva požara, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bil obravnavan vlom v poslovni prostor v Gornji Radgoni in poskus vloma v osebni avtomobil v Ljutomeru. Obravnavana je bila tatvina artiklov v eni od trgovin v M. Soboti in tatvina goriva na bencinskem servisu.

Ob 9.57 so bili obveščeni, da je prišlo do požara v stanovanjski hiši v Policah. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je med polnjenjem zagorela baterija električnega kolesa. Ob 00.28 pa so bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Boreči. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so bili trem kršiteljem zaseženi osebni avtomobili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer in na avtocesti.



Več v Črna kronika