Na občnem zboru PGD Spodnji Kamenščak podelili priznanja

Na Spodnjem Kamenščaku so se zbrali gasilci in gasilke na občnem zboru PGD Spodnji Kamenščak

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. februar 2019 ob 18:42
Občni zbor PGD Spodnji Kamenščak

Občni zbor PGD Spodnji Kamenščak

V soboto, 23. februarja, je na Spodnjem Kamenščaku potekal občni zbor PGD Spodnji Kamenščak. V uvodu je predsednik Janko Magdič pozdravil vse navzoče, še posebej častnega poveljnika PGD Ljutomer Stanka Hunjadija, predstavnika Občine Ljutomer Nika Miholiča, predstavnika PGD Ljutomer, predsednika Danila Polaniča, predstavnike iz pobratenega PGD Zg. Polskava ter predstavnike iz sosednjih društev PGD Gresovščak, PGD Radomerje, PGD Cezanjevci in predstavnike Mladinskega centra.

Častni poveljnik Stanko Hunjadi je na zboru podelil priznanja. Društveno priznanje za aktivno delo je prejela Laura Jagrinec, priznanje za 10 let aktivnega dela v gasilski organizaciji Gregor Črvič, priznanje za 30 let aktivnega dela v gasilski organizaciji Adrijana Nemec in priznanje za 40 let aktivnega dela v gasilski organizaciji Robert Semenič.

Priznanje gasilske zveze III. stopnje so prejeli Samo HanžekovičUrška Semenič in Sašo Jagrinec. Priznanje gasilske zveze II. stopnje so prejeli Peter FricRoman Kaučič in Slavek Kosi, priznanje gasilske zveze I. stopnje pa Branko Jagrinec.

Napredovanja so prejeli Urška Semenič - čin Gasilec, Samo Hanžekovič - čin Gailec I. stopnje in Branko Jagrinec - Nižji gasilski častnik I. stopnje.

Plaketo gasilskih veteranov so prejeli Silva Gregorinčič, Miran Razlag, Marta Razlag in Ignac Magdič.

Po uradnem delu je sledila pogostitev in živa glasba.



Več v Kultura in izobraževanje