Predstavili videoposnetke za promocijo destinacije Jeruzalem Slovenija

Projekt je veliko upanje za razvoj turizma v tem delu Prlekije

Prlekija-on.net, nedelja, 3. marec 2019 ob 08:322
Jeruzalem Slovenija

Jeruzalem Slovenija

V okviru projekta (operacije) Program partnerstva za razvoj in promocijo turizma na območju LAS UE Ormož (PPPT LAS), katerega vrednost je znašala slabih 70 tisoč evrov, so nastali tudi posnetki, ki bodo predstavljali destinacijo Jeruzalem Slovenija. Vodilni partner projekta je bil Javni zavod za turizem, kulturo in šport Občine Ormož, s partnerji Občina Ormož, Občina Središče ob Dravi, Občina Sveti Tomaž in Javna razvojna agencija občine Ormož.

V teh dneh so predstavili nekaj videoposnetkov, ki prikazujejo našo čudovito pokrajino in s katerimi se lahko prične promovirati novo ustanovljeno turistično destinacijo Jeruzalem Slovenija. Kot so zapisali, je projekt, podkrepljen s sredstvi pridobljenimi iz razpisov Lokalne akcijske skupine LAS UE Ormož, veliko upanje za razvoj turizma v tem delu Prlekije. Nastalo je 11 odličnih predstavitvenih filmov pod taktirko Davida Sipoša iz Studia Siposh, kmalu pa se bodo tem različicam pridružile še tudi angleške verzije strnjenih predstavitvenih filmov.

Nekaj teh posnetkov je priloženih in si jih lahko ogledate.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Zanimivosti

Kiosk K67 leta 2009 pred Imgradom v Ljutomeru

Znameniti kiosk, ki je iz Ljutomera osvajal svet

nedelja, 24. februar 2019 ob 09:181
Kamelji mladiček v živalskem vrtu Sikalu ZOO v Boračevi

Radža in Sultan sta na svet spravila majhno Ramo

torek, 19. februar 2019 ob 10:07