Jeseni prodal grozdje, a še do danes ni dobil plačila

Oškodovanec iz okolice Ormoža se je zato obrnil na policijo in prijavil kaznivo dejanje goljufije

Prlekija-on.net, sreda, 13. marec 2019 ob 08:25
Grozdje

Grozdje

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 12. marca, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10.00 je oškodovanec iz okolice Ormoža prijavil kaznivo dejanje goljufije. Navedeni je namreč v jeseni prodal grozdje, katerega pa mu storilec vse do danes še ni plačal.

Ob 10.15 so v Obrežu prijeli štiri tujce, kateri so pred tem ilegalno vstopili v našo državo. V času postopka so osebe podale vlogo za mednarodno zaščito in so bile odpeljane v Azilni dom.

Ob 11.07 so bili obveščeni o povoženju divjadi v Šardinju. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 18.53 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 19.20 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbo psa. Patrulja je opravila ogled kraja. Zadeva zaključena z uradnim zaznamkom in lastniku psa bo izdan plačilni nalog.

Ob 19.25 so pri ilegalnem prehodu državne meje prijeli tri tujce, kateri so vstopili v našo državo. V postopku so osebe podale vlogo za mednarodno zaščito in so bile po končanem postopku odpeljane v Azilni dom.

V sredo bodo policisti izvajali naloge v zvezi poostrenega nadzora, glede uporabe varnostnih pasov med vožnjo. Opravljali bodo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bodo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola).



Več v Črna kronika