V Ljutomer prihaja duo VANILLAZ

Destination X se vrača v velikem slogu. V Ljutomeru pripravljajo največji elektronski glasbeni dogodek v regiji, kjer bo nastopilo 5 DJ-ev.

Prlekija-on.net, četrtek, 14. marec 2019 ob 21:47
VANILLAZ

VANILLAZ

Destination X se vrača! Tokrat kot največji elektronski dogodek v regiji do sedaj. V Ljutomeru pripravljajo največji elektronski glasbeni spektakel, kjer bo nastopilo 5 DJ-ev, v petek, 5. aprila, v ŠIC Ljutomer.

Glavni zvezdi večera sta duo VANILLAZ, ki sta eden izmed najbolj znanih izvajalcev v naši regiji. Po uspešnih internacionalnih nastopih na glavnih odrih ULTRE po svetu, prihaja dvojec še v Ljutomer, kjer se jima bodo pridružili še IMPULZ, DROPHEADZ, HERFLEX ter PORTH NOLE. Pridružila se jim bo tudi Francesca Brambilla, italijanska zvezda in DJ-ka, ki prvič prihaja v Slovenijo.

Napovedali so, da se bo dogodek uveljavil kot največji elektrosnki spektakel v Pomurju, kjer se bodo združili vsi najstniki in starejši ter nepozabno plesali v neskončnost, s spremstvom internacionalnih imen.

Vstopnice je možno kupiti po predprodajni ceni 8 evrov na vseh prodajnih mestih sistema Eventim Si, v ŠIC baru ali na dan dogodka.

Več informacij o dogodku lahko najdete na https://bit.ly/2Hs1YGH, spremljate pa ga lahko tudi preko Instagrama @dest1nationx.

Za naše bralce pa bomo kmalu pripravili tudi nagradno igro. Spremljajte nas.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Tekmovanje v kuhanju jedi na žlico

Vseh devet ekip z zlato medaljo

torek, 21. maj 2019 ob 20:00
Srečanje rodbine Steyer

Srečalo se je 70 pripadnikov rodbine Steyer

ponedeljek, 20. maj 2019 ob 08:12