V Ljutomer prihaja duo VANILLAZ

Destination X se vrača v velikem slogu. V Ljutomeru pripravljajo največji elektronski glasbeni dogodek v regiji, kjer bo nastopilo 5 DJ-ev.

Prlekija-on.net, četrtek, 14. marec 2019 ob 21:47
VANILLAZ

VANILLAZ

Destination X se vrača! Tokrat kot največji elektronski dogodek v regiji do sedaj. V Ljutomeru pripravljajo največji elektronski glasbeni spektakel, kjer bo nastopilo 5 DJ-ev, v petek, 5. aprila, v ŠIC Ljutomer.

Glavni zvezdi večera sta duo VANILLAZ, ki sta eden izmed najbolj znanih izvajalcev v naši regiji. Po uspešnih internacionalnih nastopih na glavnih odrih ULTRE po svetu, prihaja dvojec še v Ljutomer, kjer se jima bodo pridružili še IMPULZ, DROPHEADZ, HERFLEX ter PORTH NOLE.

Napovedali so, da se bo dogodek uveljavil kot največji elektrosnki spektakel v Pomurju, kjer se bodo združili vsi najstniki in starejši ter nepozabno plesali v neskončnost, s spremstvom internacionalnih imen.

Vstopnice je možno kupiti po predprodajni ceni 8 evrov na vseh prodajnih mestih sistema Eventim Si, v ŠIC baru ali na dan dogodka.

Več informacij o dogodku lahko najdete na https://bit.ly/2Hs1YGH, spremljate pa ga lahko tudi preko Instagrama @dest1nationx.

Za naše bralce pa bomo kmalu pripravili tudi nagradno igro. Spremljajte nas.Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas združuje ob materinskem dnevu

ponedeljek, 18. marec 2019 ob 19:43
Queen Real Tribute prihajajo v Ljutomer

V Ljutomer prihaja rock spektakel skupine Queen

ponedeljek, 18. marec 2019 ob 12:28
Modna revija v Europarku

Predstavili modne zapovedi za letošnjo pomlad in poletje

ponedeljek, 18. marec 2019 ob 10:30