Srečanje MK Samorog se po sedmih letih ponovno vrača v Ljutomer

Zadnje srečanje MK Samorog je v Ljutomeru bilo leta 2012, leta 2013 ga ni bilo, v zadnjih letih pa so motoristi hrumeli na Razkrižju. Letos pa se ponovno vračajo v Ljutomer.

Prlekija-on.net, nedelja, 17. marec 2019 ob 19:24
Srečanje MK Samorog

Srečanje MK Samorog

Leta 2012 je 12. moto srečanje MK Samorog bilo zadnjič v Ljutomeru, po zapletih glede lokacije srečanja leta 2013 ni bilo, ker klubu ni uspelo dobiti dovoljenja od Upravne enote. Naslednja srečanja so nato bila v sosednji občini - Razkrižje v kulturno-športnem centru Zavirje, kjer so bili dobro sprejeti. Letos pa se srečanje ponovno vrača v Ljutomer.

Srečanja MK Samorog so 12 let potekala v Ljutomeru, večino let za tovarno Krka, nato pa se je klub s srečanji preselil na Razkrižje, saj v ljutomerski občini ni bilo več primernega prostora za take prireditve.

Letos so ponovno uspeli najti primeren prostor, ki ni daleč od lokacije, kjer so srečanja prirejali vrsto let. Letošnje, že 19. srečanje bo tako v Ljutomeru potekalo v petek, 17. in v soboto, 18. maja. Več o lokaciji in programu pa kmalu.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno