Moč glasbe nas združuje ob materinskem dnevu

Z nami bodo tokrat kralj zabave Jasmin Stavros, najuspešnejša pop skupina vseh časov, Rendez-Vous z Miranom Rudanom, legendarni gorenjski kantavtor Andrej Šifrer, ...

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. marec 2019 ob 19:43
Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas združuje

V soboto, 23. marca, ob 19. uri se bo v športni dvorani Lenart ponovno odvijal spektakel, saj bo potekalo koncertno snemanje »Moč glasbe nas združuje«. Prireditve Moč glasbe nas združuje so med najbolj obiskanimi prireditvami v Slovenskih goricah, kjer gostijo velika domača in tuja glasbena imena ter so poznani predvsem po tem, da obujajo glasbene legende in stare uspešnice.

Z nami bo tokrat kralj zabave Jasmin Stavros, ki je s svojo glasbo povezal več generacij. Kot najboljši studijski bobnar v bivši državi je bobnal z Miša Kovača, Oliverja Dragojevića, grupo More, Doris Dragović, Daniela Popovića, Ivico Šerfezija... Z nami bo z zlatimi uspešnicami kot so Umoran sam, Dao bi sto Amerika, Ženo idi iz života mog, Slovenke in mnoge druge proslavil 50 let profesionalne glasbene kariere. Po 31-ih letih se po za to prireditev zbrala najuspešnejša pop skupina vseh časov, Rendez-Vous z Miranom Rudanom, ki so poznani po uspešnicah Debela dekl'ca, Zelena je moja dolina, Ostani moja, ne odhajaj in Shopping in Graz. 40 let od izdaje prvega albuma bo z nami proslavil legendarni gorenjski kantavtor Andrej Šifrer. S svojimi čudovitimi melodijami nas bo razveselil Ansambel bratov Poljanšek, ki je najbolj poznan po legendarnem valčku Skupaj za vedno (Žena, ob tebi sem srečen). Nastopil bo tudi zasavski glasbenik Zoran Cilenšek, ki se je po sedmih letih bivanja v Kanadi vrnil v domovino. Zoran je imel leta 1990 veliko uspešnico Slovenec sem, katero mu je napisal Božidar Wolfand Wolf. Kot vedno bo tudi tokrat ena štajerska legenda ter eden najkvalitetnejših naših pevcev, Rudi Šantl. Videli bomo tudi dve punci, ki sta nastopili v zadnji sezoni oddaje Slovenija ima talent, Nušo Rojs in finalistko, domačinko Laro Kramberger. 30 let glasbene kariere bodo z nami proslavili primorski žurerji, skupina Malibu, za pridih Dalmacije pa bo poskrbela klapa Leut iz Zadra.

Glasbene nastope bodo popestrile plesne točke Plesne šole Samba (hip-hop, standardni ter latinsko-ameriški plesi) folklora Sv. Trojica. Prireditev bosta povezovala Jasna Kuljaj in humorist gasilec Sašo, ki bo s seboj pripeljal svoj ansambel Aplavz. Tudi tokrat bo pred dvorano zabojnik, kamor boste lahko odvrgli papir za malega Vida. Novembra smo s skupnimi močni zbrali 4 tone papirja.

Vabljeni v Lenart na največjo in najbolj veselo prireditev ob materinskem dnevu s številnimi glasbenimi gosti. Zabava je zagotovljena!

Zabavno-glasbena oddaja »Moč glasbe nas združuje« navdušuje gledalce od leta 2012. Glasbeni program obsega aktualno glasbo, predvsem pa večne uspešnice. Glasbeniki z nami praznujejo svoje jubileje glasbenega ustvarjanja. Poskrbljeno je za profesionalno povezovanje, saj je publika deležna zanimivih in poučnih najav, kot tudi nostalgičnih posnetkov glasbenikov. Kot vedno bo tudi tokrat s humoristom poskrbljeno za dozo ali dve smeha. Producent, scenarist in idejni vodja projekta je Denis Poštrak. Z glasbo ljudi združujemo medkulturno in medgeneracijsko. Oddaje predvajajo številne televizijske postaje po Sloveniji. Naše poslanstvo je ohranjati dobro, staro glasbo in glasbeno dediščino.



Več v Družabno