V soboto na sporedu finalni turnir PKL

Turnir bo potekal v soboto, 30. marca, v ŠIC Ljutomer

Prlekija-on.net, sreda, 27. marec 2019 ob 07:51
Finalni turnir PKL bo v soboto

Finalni turnir PKL bo v soboto

Najboljše rekreativne košarkarske ekipe v Pomurju se bodo znova udarile za naslov pomurskega prvaka v košarki. Letos bodo na finalnem turnirju znova na sporedu tako polfinalne tekme, kot tudi tekmi za 5. in 3. mesto ter seveda Finale. Turnir bo potekal v soboto, 30. marca, v ŠIC Ljutomer.

Neposredno uvrščeni v polfinale sta ekipi KK Beltinci in Košarkarsko društvo Ljutomer, z dobrimi predstavami v razigravanju pa so si nastopanje v zaključnih bojih zagotovili ŠD Murska Sobota in Košarkarski klub Ljutomer. KK Lindau Lendava in ŠD Tropicano Bistrica se bosta pomerili na tekmi za peto mesto.

Na finalnem turnirju bo poskrbljeno tudi za spremljevalni program: znova bodo zaplesale plesalke Plesna Šola Urška Pomurje, med tekmami PKL se bodo predstavili mladi upi in veterani KK Ljutomer, organiziran bo srečelov, ne bo manjkal niti kasač Tinko.

Razpored tekem finalnega turnirja je sledeč:
10.00 prva polfinalna tekma: KK Beltinci : Košarkarski klub Ljutomer 
12.00 druga polfinalna tekma: Košarkarsko društvo Ljutomer : ŠD Murska Sobota
13.40, 14.30 revijalne tekme KK Ljutomer
16.00 tekma za 5. mesto PKL: KK Lindau Lendava : ŠD Tropicano Bistrica
18.00 tekma za 3. mesto PKL
20.00 Finale PKL

Dobre košarke in zabave ne bo manjkalo, vstopnine ni. Vabljeni!Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport