Prireditev za babice in dedke v vrtcu Stročja vas

Vseh 5 skupin otrok vrtca, folkloristi in otroci, ki obiskujejo nemščino, so starim staršem pripravili nastope, za katere so jih le ti nagradili z bučnimi aplavzi ter vidno izraženim zadovoljstvom

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. april 2019 ob 18:47
Prireditev za babice in dedke

Prireditev za babice in dedke

V petek, 05. 04. 2019, v dopoldanske času, se je našem vrtcu odvila prireditev, na kateri smo z veseljem gostili naše babice in dedke.

Vseh 5 skupin otrok vrtca, folkloristi in otroci, ki obiskujejo nemščino, so starim staršem pripravili nastope, za katere so jih le ti nagradili z bučnimi aplavzi ter vidno izraženim zadovoljstvom.

Seveda ni šlo brez drobnih pozornosti v obliki darilc, ki so jih otroci že ves teden pripravljali za svoje babice in dedke, ob koncu nastopa pa jim jih tudi podarili. Druženje smo ob prigrizkih, napitkih in kavi klepetavo zaključili.

Za veliko večina otrok se je tako tudi zaključil dan v vrtcu, saj so s svojimi starimi starši veselo odkorakali novim izzivom naproti. 
Prav poseben praznični dan se je tako zaključil, mi pa smo si obljubili, da bomo naše babice in dedki z veseljem vabili v vrtec tudi v prihodnje, saj so čisto zares naša najboljša publika.

Zapisala Marica Fijavž; dipl. vzg.Več v Najmlajši