Prireditev za babice in dedke v vrtcu Stročja vas

Vseh 5 skupin otrok vrtca, folkloristi in otroci, ki obiskujejo nemščino, so starim staršem pripravili nastope, za katere so jih le ti nagradili z bučnimi aplavzi ter vidno izraženim zadovoljstvom

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. april 2019 ob 18:47
Prireditev za babice in dedke

Prireditev za babice in dedke

V petek, 05. 04. 2019, v dopoldanske času, se je našem vrtcu odvila prireditev, na kateri smo z veseljem gostili naše babice in dedke.

Vseh 5 skupin otrok vrtca, folkloristi in otroci, ki obiskujejo nemščino, so starim staršem pripravili nastope, za katere so jih le ti nagradili z bučnimi aplavzi ter vidno izraženim zadovoljstvom.

Seveda ni šlo brez drobnih pozornosti v obliki darilc, ki so jih otroci že ves teden pripravljali za svoje babice in dedke, ob koncu nastopa pa jim jih tudi podarili. Druženje smo ob prigrizkih, napitkih in kavi klepetavo zaključili.

Za veliko večina otrok se je tako tudi zaključil dan v vrtcu, saj so s svojimi starimi starši veselo odkorakali novim izzivom naproti. 
Prav poseben praznični dan se je tako zaključil, mi pa smo si obljubili, da bomo naše babice in dedki z veseljem vabili v vrtec tudi v prihodnje, saj so čisto zares naša najboljša publika.

Zapisala Marica Fijavž; dipl. vzg.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Najmlajši

Praznično dogajanje za otroke

Ob občinskem prazniku se zabavajo tudi otroci

torek, 30. julij 2019 ob 12:44
Poletje v vrtcu Stročja vas

Poletje v vrtcu Stročja vas

četrtek, 25. julij 2019 ob 16:07
Zaključna prireditev vrtca Stročja vas

Zaključna prireditev vrtca Stročja vas

petek, 21. junij 2019 ob 21:46