Otroci so se zavrteli na Mavričnem vrtiljaku 2019

Na Mavričnem vrtiljaku so se zavrteli otroci iz vrtca Cezanjevci, Mala Nedelja, Cven, Razkrižje, Križevci pri Ljutomeru, Veržej, Stročja vas in Ljutomer

Prlekija-on.net, torek, 16. april 2019 ob 10:01
Mavrični vrtiljak 2019

Mavrični vrtiljak 2019

Mavrični vrtiljak 2019, se je tokrat odvijal v organizaciji občinskega društva prijateljev mladine in vrtca pri OŠ Janka Ribiča Cezanjevci. Na Mavričnem vrtiljaku so se zavrteli otroci iz vrtca Cezanjevci, Mala Nedelja, Cven, Razkrižje, Križevci pri Ljutomeru, Veržej, Stročja vas in Ljutomer.

Naši najmlajši nastopajoči so se predstavili vsak s svojo točko, za katero so se pod strokovnim vodstvom mentorjev, skrbno pripravili. Tudi tokrat so pokazali, da so pogumni, nasmejani in igrivi. Vsem in vsakemu posebej iskreno čestitamo.

Na prireditvi se nam je pridružil, podžupan občine Ljutomer, Niko Miholič, ki nas je prijazno nagovoril, in nam s tem dal potrditev, da je sodelovanje med občino in vrtcem še kako pomembno. Občina Ljutomer je kot prispevek zagotovila športno dvorano ŠIC Ljutomer.

Skozi naš program so nam sledili tudi ravnatelji, pomočniki ravnateljev, vodje vrtcev, starši, stari starši, prijatelji in znanci. S tem, da nam namenite vaš dragoceni čas, nam pokažete, da cenite naše delo, delo vzgojiteljev vaših otrok. Iskrena hvala.

Tako se je odvrtel Mavrični  vrtiljak 2019, do konca šolskega leta nas čaka še nekaj aktivnosti. Verjamemo, da se bomo vsi za vse potrudili, jih izpeljali po svojih najboljših močeh in nenazadnje da bomo ob tem uživali, se igrali in se imeli radi.

Hvala vsem, ki vse to čutite z nami!

Prispevek pripravila: Jasna Lipovec
Foto: Nina Kosi



Več v Najmlajši