Na Soboškem jezeru ob Expanu pripravili otvoritveni vikend

Že v soboto se je ob lepem sončnem vremenu zbralo veliko število obiskovalcev, ki so se lahko udeležili številnih aktivnosti ob in na jezeru

Prlekija-on.net, nedelja, 21. april 2019 ob 11:22
Otvoritveni vikend na Soboškem jezeru

Otvoritveni vikend na Soboškem jezeru

V soboto, 20. aprila, in v nedeljo, 21. aprila, od 10. do 18. ure ob in na Soboškem jezeru obiskovalce čaka pestro dogajanje: kulinarika, stojnice, rekreacija, animacija, zabava, itd. Že v soboto se je ob lepem sončnem vremenu zbralo veliko število obiskovalcev, ki so se lahko udeležili številnih aktivnosti ob in na jezeru.

Oba dneva od 10.00 do 18.00 potekajo aktivnosti ob jezeru: regionalni turistični bazar, kulinarična ponudba, toplozračni balon, vodena vadba na motorik parku, diskgolf in footgolf, igre z loki, foto-stojnica, vožnja s kočijo... za najmlajše poslikava obraza, lesena igrala, vrtiljak s košarami, izdelava zmajev, čolničkov, ...

Potekajo tudi aktivnosti na jezeru: surfanje, supanje, jadranje, pedolino, flying rodeo, zorbing na vodi, vožnja s kajakom in kanujem, prikaz potapljanja.

Poskrbljeno je tudi za glasbeni program, v soboto so nastopili Marko Banda, Džezzva, Samo Budna & Band, Tjaša In Dejan, v nedeljo pa Take Nine Orchestra, Müvi, Edna in Romano Glauso.

Soboško jezero



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno