Borbeni Radgončani dvakrat izničili prednost Ljutomera

Ljutomer je upal na zmago nad zadnjeuvrščeno Radgono, a so jih borbeni Radgončani presenetili

Prlekija-on.net, sobota, 11. maj 2019 ob 21:14
Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona

Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona

V soboto, 11. maja, sta se v 24. krogu 3. SNL - vzhod, v Ljutomeru srečala Avto Rajh Ljutomer in ŠNK Radgona. Ljutomer je upal na zmago nad zadnjeuvrščeno Radgono, a so jih borbeni Radgončani presenetili. Ljutomer je v vodstvo popeljal Tilen Nemec v 21. minuti, ko je preigral vratarja in žogo poslal v mrežo. Ljutomer vodstva ni dolgo zadržal, saj je v 29. minuti od daleč streljal Alen Klobasa, žoga je zadela vratnico in se od vratarja odbila v gol.

V 39. minuti je nato Ljutomer ponovno povedel. Prosti strel je izvajal Alen Brumen in dosegel lep gol, ki si ga lahko ogledate tudi v spodnjem videu. Tudi to vodstvo pa ni trajalo dolgo, saj so Radgončani že v naslednjem napadu ponovno izenačili. Blaž Drašak se je sam znašel pred domačim vratarjem, ga preigral in žogo poslal v prazen gol.

V drugem polčasu nato nobena od ekip več ni dosegla gola in ostalo je pri rezultatu 2:2 ter delitvi točk. Točka Radgončanov še je toliko večja, saj so v Ljutomer prišli le z eno menjavo. Kljub temu Radgona ostaja na zadnjem mestu in se bo težko izognila izpadu, Ljutomer pa ostaja na tretjem mestu.

Veržej je doma izgubil proti Odrancem z 1:3.

Avto Rajh Ljutomer - ŠNK Radgona 2:2 (2:2)
50; Nemec T. 21., Brumen 39.; Klobasa A. 29., Drašak 40.

Avto Rajh Ljutomer: Mihec Klajnčar, Tilen Nemec, Primož Mlinarič (57./Lan Feguš Makovec), Mario Skuhala (57./Primož Panič), Gašper Semenič, Jeremy Bukovec, Primož Munda, Alen Brumen (85./Dejan Kociper), Niko Kardinar, Tomaž Markovič, Tilen Semenič. Trener: Boštjan Zemljič

ŠNK Radgona: Petar Božek, Žiga Šipek, Alen Klobasa, Aljaž Kocet, Mitja Divjak, Tilen Klobasa, Mitja Adam, Marko Horvat, Srečko Sterniša (46./Borut Bračič), Blaž Drašak, Jaša Zupančič. Trener: Jože Sečkar



Več v Šport