V Pušencih obravnavali sumljivo smrt moškega

Opravljen je bil ogled kraja dejanja in v zadevi intenzivno zbirajo obvestila

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. maj 2019 ob 08:54
Moški je bil najden mrtev v hiši v Pušencih

Moški je bil najden mrtev v hiši v Pušencih

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 10. maja, ob 10:00 uri je patrulja imela v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0,41 mg/l alkohol v izdihanem zraku. Vozniku je na kraju začasno proti potrdilu bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

Ob 11:55 uri je patrulja imela v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki pa je bil negativen. Zaradi suma, da je voznik vozil vozilo pod vplivom psihoaktivnih snovi, je bil opravljen hitri test za prepoznavo simptomov na le-teh. Test je bil pozitiven, zato je bil odrejen strokovni pregled. Po pridobljenih rezultatih analize strokovnega pregleda, bo zoper voznika izveden ustrezen ukrep.

Pod vplivom alkohola zletel s ceste

Ob 14:12 uri so bili obveščeni o prometni nesreči II. Kategorije v naselju Osluševci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal na nasprotno stran vozišča, kjer je nato zapeljal v betonsko škarpo in ograjo objekta. Nato ga je odpilo na vozišče, kjer je vozilo obrnilo na streho. Z voznikom je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0,68 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, katero bo skupaj s predlogom za uvedbo postopka o prekršku poslano na Okrajno sodišče.

Ob 14:55 uri so bili s strani občana iz vasi Hranjigovci obveščeni, da mu nagaja sosed. Patrulja je na kraju ugotovila, da je sosed prijavitelja urejal živo mejo in pri čiščenju stopil na njegovo parcelo. Ker niso bili ugotovljeni elementi prekrška oz. kaznivega dejanja, je zadeva bila zaključena s točko v poročilu. Naznanitelj je bil poučen, da zaradi motenja posesti lahko soseda preganja na zasebno tožbo.

V soboto, 11. maja, ob 05.10 so pri ilegalnem prehodu prijeli štiri tujce, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo. V postopku so zaprosili za mednarodno zaščito.

Sumljiva smrt moškega

V nedeljo, 12. maja, ob 16.45 uri so v naselju Pušenci obravnavali sumljivo smrt moškega. Opravljen je bil ogled kraja dejanja in v zadevi intenzivno zbirajo obvestila. Po vseh zbranih ugotovitvah bo izveden ustrezen ukrep. Po neuradnih podatkih naj bi bil mrtev moški, ki ni iz teh krajev, v času dogodka pa naj bi v hiši bilo več oseb.



Več v Črna kronika