Na območju PP Ljutomer prijeti trije tujci, ki so nezakonito vstopili v našo državo

Ljutomerski policisti so obravnavali še tatvino goriva in zatajitev

Prlekija-on.net, torek, 28. maj 2019 ob 06:58
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali devet kaznivih dejanj, prometno nesrečo z materialno škodo, dve kršitvi javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi, zaseženo pa je bilo eno vozilo.

Na področju kriminalitete so policisti v Murski Soboti obravnavali tatvini koles, goljufijo, kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in vdor v informacijski sistem. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino goriva in zatajitev, na območju Gornjih Petrovcev pa je bilo obravnavano kaznivo dejanje grožnje. Na pomurski avtocesti so policisti zasegli ukradeno vozilo.

Na območju PP Ljutomer so bili prijeti trije tujci, ki so nezakonito vstopili v našo državo. Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Na kraju so policisti ugotovili, da je oseba v stanovanjski hiši

Že več dni se ni oglašal na telefon, našli so ga mrtvega

ponedeljek, 23. september 2019 ob 09:00
Čebele

Gasilci nudili pomoč osebi, ki so jo opikale čebele

nedelja, 22. september 2019 ob 19:54
Voznik motornega kolesa je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti padel po cestišču in obležal

46-letni motorist se je pri padcu huje poškodoval

nedelja, 22. september 2019 ob 10:17