Ljutomerski policisti zaustavili voznika, ki je v vozilu prevažal šest tujcev

Ob 04.50 so ljutomerski policisti izven naselja Veščica pri Razkrižju zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je v vozilu prevažal šest tujcev, ki so ilegalno prišli v Republiko Slovenijo

Prlekija-on.net, sobota, 1. junij 2019 ob 08:12
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč. Pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Rakičanu obravnavana tatvina obeh reg. tablic MS ZJ-684. Radgonski policisti so obravnavali tatvino denarnice z denarjem, bančno kartico in osebnimi dokumenti.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 04.50 so ljutomerski policisti izven naselja Veščica pri Razkrižju zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je v vozilu prevažal šest tujcev, ki so ilegalno prišli v Republiko Slovenijo.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen moped.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika