Rudijevo moštvo pred sosedi iz Črešnjevcev

Odigran 8. turnir KMN Kapela v malem nogometu na travi

Prlekija-on.net, četrtek, 11. julij 2019 ob 12:49
8. turnir KMN Kapela v malem nogometu na travi

8. turnir KMN Kapela v malem nogometu na travi

Klub malega nogometa Kapela, ki sodi med najboljše ekipe v naši regiji, je na svojem igrišču pod znamenito kapelski kletjo, pripravil svoj tradicionalni, 8. malonogometni turnir na travnatem igrišču, na katerem je sodelovalo 12 ekip. Najprej se je po vročem in sončnem vremenu, igralo v skupinah, in sicer v štirih skupinah po tri, kjer so igrali vsak z vsakim. V izločilne boje sta se uvrstili po dve boljši ekipi iz vsake skupine, ki so najprej igrali četrtfinale, štiri ekipe pa so se uvrstile v polfinale.

Rezultati, polfinale: Rudijevo moštvo - Vinogradništvo Klobasa 2:0 Črešnjevci - Bar stotka Turjanci 2:1, za 3. mesto: Vinogradništvo Klobasa 3:2 po kazenskih strelih, za 1. mesto: Rudijevo moštvo - Črešnjevci 3:0. Vse tekme je sodil domačin Sandi Mulec.

Končni vrstni red: 1. Rudijevo moštvo Gornja Radgona (Srečko Sterniša, Jan Bruno Kralj, Mitja Adam, Alen Ploj, Marko Horvat, Alen Katan, Aljaž Kocet, Blaž Drašak, Tilen Klobasa, Tjan Pučko, Denis Kolarič), 2. Črešnjevci, 3. Vinogradništvo Klobasa Okoslavci, 4. Bar stotka Turjanci itd.

Poleg pokalov in medalj za prva tri mesta, so organizatorji podelili še nekaj pokalov in nagrad. Prejeli so jih: naj strelec turnirja Marko Horvat (Rudijevo moštvo), najboljši igralec Tine Celec (Vinogradništvo Klobasa Okoslavci) in naj vratar Mario Jančar (Črešnjevci). V posebnem tekmovanju v izvajanju kazenskih strelov, kjer je nastopilo 18 posameznikov, je zmagal igralec Črešnjevcev Aleksander Nedižavec, ki je tudi bil nagrajen.

Kot nam je povedal Sandi Mulec iz KMN Kapela, ki je pripravil zanimiv in tudi kakovosten turnir, bo naslednji, 9. turnir na Kapeli, v soboto, 27.6.2020, ko so vse ekipe udeleženke obljubile vnovično udeležbo.



Več v Šport