Ob dveh ponoči razgrajal, pridržali so ga do streznitve

Zaradi ponovitvene nevarnosti je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do streznitve

Prlekija-on.net, torek, 13. avgust 2019 ob 20:11
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulem dnevu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke Ob 09.00 uri so hrvaškim varnostnim organom izročili tri tujce, ki so jih od 10.8.2019 obravnavali zaradi prekrška, ker so na prepovedan način vstopili na ozemlje R Slovenije.

Ob 09.34 so v naselju Bresnica obravnavali dogodek, kjer je pes znanega lastnika poklal kokoši na dvorišču drugega lastnika. Lastniku psa so izdali globo po zakonu o zaščiti živali.

Ob 15.40 uri so intervenirali v Rucmancih, kjer je med bratoma prišlo do prepira. Med prepirom se je en brat nedostojno vedel, za kar so mu izdali plačilni nalog.

Ob 21:20 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - povoženje divjadi na območju naselja Trnovci. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 21:36 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - povoženje divjadi na območju naselja Krčevina. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 01.47 uri so bili ponovno napoteni v Rucmance, kjer je kršitelj razgrajal in motil nočni mir in počitek. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog. Zaradi ponovitvene nevarnosti je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do streznitve.



Več v Črna kronika