Razkrili novo posestvo letošnje Kmetije

Gre za največjo televizijsko Kmetijo do sedaj, saj obsega kar sedem poslopij, od katerih je šest zgrajenih na novo

Prlekija-on.net, četrtek, 22. avgust 2019 ob 14:21
Posestvo Kmetije

Posestvo Kmetije

Na POP TV so predstavili novo kmetijo, kjer snemajo novo sezono resničnostnega šova Kmetija, ki se jeseni vrača na male zaslone. Kmetija, kot prejšnja leta, stoji v Prekmurju, tokrat na novi lokaciji v Vučji Gomili, je povsem prenovljena in se razprostira na kar 30 hektarjih površine.

Gre za največjo televizijsko Kmetijo do sedaj, saj obsega kar sedem poslopij, od katerih je šest zgrajenih na novo. Letošnja še bolj moderna Kmetija je sestavljena iz glavne hiše, v kateri so tri spalnice, kopalnica in odprt skupni prostor z moderno kuhinjo. Poleg osrednje hiše je majhna hišica z dvema posteljama za hlapca in deklo, kmetje imajo na voljo poslopje, ki služi kot delavnica, ter hlev za živali. Na posestvu je tudi spovednica, stranišče, ki je odmaknjeno od glavnega poslopja, za higieno pa bo tekmovalcem na voljo polno opremljena kopalnica z dvema kadema in dvema stilsko dovršenima tušema. Na posestvu je tudi že obstoječe poslopje, ki bo namenjeno gostom. Manjkala pa ne bo niti kajža, v kateri bosta zadnjo noč pred dvobojem prenočila dvobojevalca.

Poleg novih tekmovalcev bodo na posestvu tudi živali: konji, krave, srne in jeleni, koze, divje svinje in mangulice (kosmati prašiči) ter pavi.

Foto: POP TV



Več v Družabno