Vinska reprezentanca tesno pred Bullsi

Malonogometni prijatelji so ob rojstnem dnevu nazdravili Danilu Steyerju

Prlekija-on.net, petek, 30. avgust 2019 ob 10:51
Nogometni turnir

Nogometni turnir

V vasici Plitvica v Apaški dolini, kjer živi le nekaj več kot stotnija prijaznih ljudi, se nenehno nekaj dogaja, večinoma po zaslugi ugledne vinogradniško - vinarske družine Steyer. In tako se je tudi tokrat, ko je Danilo Steyer prejel številna visoka priznanja za ocenjevanje vin na "Vinu Slovenija - Gornja Radgona 2019", na domačem športnem igrišču zbralo kar nekaj prijateljev družine Steyer. Med druženjem in uživanjem ob vrhunski kapljici, ki je dobesedno tekla v potokih, in kulinariki, ob zvokih godbe na pihala, so odigrali tudi tri nogometne tekme. Medsebojno so se udarile malonogometne ekipe: Vinska reprezentanca Slovenije, katero mimogrede vodi prav Danilo Steyer, pomurski veteranski prvaki KMN Bulls ter ekipa Občine Apače. In vsi skupaj, tako nogometaši, kot vsi drugi prijatelji so Danilu, poleg za vrhunske dosežke na največjem slovenskem ocenjevanju vin in penin, čestitali še rojstni dan.

Čeprav je tudi nogometni turnir bil namenjen zgolj srečanju in druženju prijateljev, pa so vseeno šteli tudi rezultati. Tukaj so največ uspeha imeli pripadniki ekipe Vinske reprezentance Slovenije, ki so tesno prehiteli ekipo KMN Bulls, ki je sicer pomurski prvak med veteranskimi ekipami. Odločilna je bila tekma proti lokalnim občinarjem, kjer sta si dve omenjeni ekipi "nabijali" razliko in tukaj so uspešnejši bili vinarji. Tudi v medsebojnem dvoboju so Vinarji bili bližje zmagi, saj so nekaj minut pred koncem vodili 3:1 proti KMN Bulls, a so veterani, ko jim je sodnik Bakal iz Gornje Radgone, dosodil kazenski strel in še en prosti strel nekaj centimetrov izven kazenskega prostora, dosegli dva zadetka in izenačili na 3:3. Zanimivo je tudi omeniti, da je slavljenec in gostitelj Danilo Steyer nastopil za vse tri ekipe.

Rezultati: KMN Bulls - Vinska reprezentanca Slovenije 3:3, Občina Apače - KMN Bulls 0:4, Vinska reprezentanca Slovenije - Občina Apače 7:0.

Končni vrstni red: 1. Vinska reprezentanca Slovenije 4 (10:3), 3. KMN Bulls 4 (7:3), 3. Občina Apače 0 (0:11).



Več v Šport