Prleški muzikant: »Vržte mobitele fkraj pa poslüšajte ga zdaj«

V televizijski oddaji Ujemi sanje so predstavili nadobudna glasbenika Ben - Maj & Julia iz Prlekije z njunim prvim videospotom in pesmijo Prleški muzikant

Prlekija-on.net, četrtek, 5. september 2019 ob 19:33
Ben Maj & Julia - Prleški muzikant

Ben Maj & Julia - Prleški muzikant

Televizijska oddaja Ujemi sanje se je odločila, da bo v novi sezoni oddaj 2019/2020 predstavljala tudi mlade nadobudne glasbene posameznike in posameznice ter ansamble. Prav tako bodo predstavljali manj znane uveljavljene glasbene posameznike in posameznice ter ansamble. Njihov pogovor bodo posneli v okviru reportaže in videospota. Tokrat so predstavili nadobudna glasbenika Ben - Maj & Julia iz Prlekije v njunem prvem videospotu.

Pesem s šaljivim in hudomušnim besedilom nosi naslov Prleški muzikant. Besedilo je napisala Jelka Vrbnjak, glasbo Ivo Mojzer, aražma in miks Ivica Horvatič, master je uredil Mitja Krapša s.p., Studio JAMA, avdio producijo ZAGYTON, video produkcijo pa Danijel Pohorec. Vokal je pripravila Hermina Matjašič, videospot pa je bil posnet na Turistični kmetiji Puklavec med prleškimi vinogradi.

Pesmi lahko prisluhnete v videospotu.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film

Sandi Horvat

Sandi Horvat - Sunny predstavlja novo pesem »Hvala«

petek, 6. december 2019 ob 09:211
Komorni zbor Orfej

30 let Komornega zbora Orfej, od 1989 do 2019

četrtek, 5. december 2019 ob 09:14