Ljutomerski policisti obravnavali goljufijo

S področja kriminalitete so policisti PP Gornji Petrovci obravnavali KD Nasilja v družini, policisti PP Murska Sobota tatvino kolesa in policisti PP Ljutomer goljufijo

Prlekija-on.net, nedelja, 8. september 2019 ob 08:09
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri kazniva dejanja, eno prometno nezgodo z materialno škodo, šest kršitev javnega reda, poškodbo osebnega avtomobila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete so policisti PP Gornji Petrovci obravnavali KD Nasilja v družini, policisti PP Murska Sobota tatvino kolesa in policisti PP Ljutomer goljufijo.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Denar

Na bankomatu v Veliki Nedelji našli denar. Je vaš?

ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 09:45
Kmetje s kombajni ne upajo več v koruzo

Poškodovan še en kombajn

ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 08:021