Na območju Ljutomera obravnavali odtujitev denarja

Na območju Gornje Radgone je bilo obravnavno nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepoved približevanja.

Prlekija-on.net, torek, 10. september 2019 ob 07:02
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, pet povoženj divjadi in pridržali enega kršitelja.

Na področju kriminalitete so na območju Lendave obravnavali tatvino goriva na bencinski črpalki, na območju Ljutomera obravnavana odtujitev denarja, na območju Murske Sobote pa tatvino dveh koles. Na območju Gornje Radgone je bilo obravnavno nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepoved približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril je bil pridržan.

Dne 9.9.2019 okrog 09.30 ure se je v Rakičanu zgodila prometna nesreča z udeležbo voznika osebnega avtomobila in kolesarja. Voznika osebnega avtomobila prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokliče na telefonsko štev. 113 ali se oglasi na najbližji policijski postaji.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali v bližini šol in na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika