Izolski Ribari v Ljutomeru pustili svoj »podpis«

Na transformatorsko postajo poleg Zdravstvenega doma Ljutomer, so na eno stran na veliko zapisali Ribari Izola, na drugi strani pa narisali svoj grafit z morskim psom in napisom Ribari 1990

Prlekija-on.net, nedelja, 15. september 2019 ob 18:50
Grafit Ribari v Ljutomeru

Grafit Ribari v Ljutomeru

V soboto, 14. septembra, so rokometaši RK Jeruzalem Ormož na začetku nove sezone v 1. ligi NLB igrali domačo tekmo v ljutomerski dvorani ŠIC, saj dvorana na Hardeku še ni dokončno prenovljena. Pomerili so se z RD Butan Plin Izola, novincu v ligi ter zmagali s 26:21. Ormožani so vodili že po prvem polčasu s 13:10, Izolani so se v nadaljevanju sicer vrnili v igro in se povsem približali Ormožanom, a na koncu popustili ter zabeležili drugi prvenstveni poraz, domačini pa prvo zmago.

Glasno je bilo tudi na tribunah, kjer je goste spremljala navijaška skupina Ribari iz Izole, ki so skupaj z Ormožani bučno navijali skozi tekmo. Ribari pa so v Ljutomeru pustili tudi svoj "podpis". Na transformatorsko postajo poleg Zdravstvenega doma Ljutomer, so na eno stran na veliko zapisali Ribari Izola, na drugi strani pa narisali svoj grafit z morskim psom in napisom Ribari 1990. Takšne in podobne grafite sicer lahko zasledimo po celotni Izoli, odslej pa tako tudi v Ljutomeru. Izolski navijači pa so se med drugim podpisali tudi na prometni znak v krožišču pri dvorani ŠIC in morda še kje.

Gostovanje v Ormožu, rokomet 1.liga - kjer igraste tu smo mi #ribariizola

Objavil/a Ribari Izola dne Sobota, 14. september 2019


Več v Šport