Eno osebo ogoljufal, na širšem območju Ormoža poskušal ogoljufati še druge

V mesecu avgustu je znani moški z lažnim prikazovanjem od oškodovanke sprejel 150,00 EUR z obljubo velikega donosa oz. zaslužka na podlagi trgovanja z valutami

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. oktober 2019 ob 09:06
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 4. oktobra, ob 9:10 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti izven naselja Vičanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu.

Ob 9:20 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na parkirnem prostoru v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 10.15 uri so na policijski postaji sprejeli ustno kazensko ovadbo zoper znano osebo, zaradi suma goljufije. V mesecu avgustu je znani moški z lažnim prikazovanjem od oškodovanke sprejel 150,00 EUR z obljubo velikega donosa oz. zaslužka na podlagi trgovanja z valutami rast/padec dolarja ter posledično mesečni zaslužek na podlagi provizije.

Prav tako je bilo ugotovljeno, da je isti moški na širšem območju policijske postaje Ormož poskušal ogoljufati še druge osebe. V zvezi tega vsem morebitnim oškodovancem predlagajo, da se oglasite na PP Ormož in zoper osebo podate ovadbo.

V soboto, 5. oktobra, ob 14:35 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Hardek, na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik poškodoval cevno zaščito objekta. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Voznica začetnica vozila pod vplivom alkohola

Ob 22:30 so na regionalni cesti v naselju Žerovinci kontrolirali voznico osebnega avtomobila. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je voznica začetnica vozila pod vplivom alkohola (0,18 mg/l), začasno ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja ter izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 6. oktobra, ob 09:40 so v naselju Lahonci obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v psa. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu.

Ob 19:12 so v naselju Rakovci obravnavali prometni dogodek, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika