Kolesar se je pri padcu huje telesno poškodoval

V Križevcih pri Ljutomeru je padel kolesar in se pri tem hudo telesno poškodoval

Prlekija-on.net, sobota, 12. oktober 2019 ob 07:50
Kolesar je utrpel hude poškodbe

Kolesar je utrpel hude poškodbe

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

V Križevcih pri Ljutomeru je padel kolesar in se pri tem hudo telesno poškodoval. V Vučji gomili je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v osebni avtomobil, ki mu je pripeljal nasproti. V trčenju so tri osebe utrpele lahke telesne poškodbe.

Na področju kriminalitete je bil obravnavan vlom v osebni avtomobil, dve tatvini v trgovinah, tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila, grožnja in oderuštvo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Posredovali so ormoški gasilci

Iz zemeljske plinske cisterne puščal plin

četrtek, 14. november 2019 ob 20:14