Veržej ima novega trenerja

Nov trener je Milko Gjurovski, ki bo že na gostovanju v Prevaljah - Korotan vodil ekipo NK Veržeja

Prlekija-on.net, sobota, 12. oktober 2019 ob 08:17
Milko Gjurovski je nov trener Veržeja

Milko Gjurovski je nov trener Veržeja

NK Veržeju v tej sezoni 3. SNL - vzhod ne gre vse po načrtih, trenutno so predzadnji na lestvici z le eno zmago v sedmih tekmah in z gol razliko -20. Sedaj so sporočili, da imajo od danes naprej novega trenerja. To je Milko Gjurovski (tudi Milko Ǵurovski ali Milko Đurovski), ki bo že na gostovanju v Prevaljah - Korotan vodil ekipo NK Veržeja. Korotan Prevalje je eno mesto pred Veržejem na lestvici.

Milko Gjurovski (trener UEFA PRO), šestinpetdesetletnik iz Severne Makedonije je kariero v letu 1980 začel v Beograjski Crveni Zvezdi in do leta 1986 zaigral na 115 tekmah in zabil 115 zadetkov. Prestopil je v mestni rivalski Partizan in zbral 70 nastopov in 54 zadetkov. V Jugoslovanski reprezentanci ima šest nastopov in dva zadetka, za Severno Makedonijo pa tri nastope.

Kariero je nadaljeval v Nizozemskem Groningenu in zbral 57 nastopov ter 23 zadetkov, nato je prestopil v Maribor, Železničar in Olimpijo.
Kot trener je deloval v Žel. Maribor, NK Maribor, Drava, Nafta, Vardar, Belasica, Zlate Moravće (CHS), nazadnje od 2017 v Slavia Sarajevo.

Milko Gjurovski ( trener UEFA PRO), šestinpetdesetletni iz Severne Makedonije je kariero v letu 1980 začel v Beograjski...

Objavil/a NK Veržej dne Petek, 11. oktober 2019


Več v Šport