Policisti znova obravnavali dve poškodbi kombajna pri spravilu koruze

Obravnavali so tudi spletno goljufijo pri nakazilu denarja, zlorabo osebnih podatkov in vlom v stanovanjsko hišo

Prlekija-on.net, sobota, 19. oktober 2019 ob 08:051
Do poškodb prihaja pri spravilu koruze

Do poškodb prihaja pri spravilu koruze

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dva požara, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve poškodbi kombajna pri spravilu koruze, spletno goljufijo pri nakazilu denarja, zlorabo osebnih podatkov in vlom v stanovanjsko hišo. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe pa so pri kontroli na avtocestnem počivališču Dolinsko odkrili ukraden štirikolesnik.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Dokležovju je zagorelo v gospodarskem poslopju, kjer je imel lastnik prostor, ki ga je uporabljal za pisarno. Škode je za okoli 5.000 evrov. V Lastomercih pa je lastnik na štedilniku pustil ponev z mastjo, ki se je vnela in poškodovala kuhinjske elemente. Požar je pogasil lastnik sam. Škode je za okoli 1.000 evrov.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika