V Ljutomeru pes med sprehodom ugriznil moškega

Med sprehodom je pes ugriznil moškega v predel leve noge. Lastniku je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

Prlekija-on.net, sreda, 23. oktober 2019 ob 07:33
Med sprehodom je pes ugriznil moškega v predel leve noge

Med sprehodom je pes ugriznil moškega v predel leve noge

Pretekli torek so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo, ugriz psa, vozniku zasegli osebni avtomobil, ker ni posedoval vozniškega dovoljenja in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so murskosoboški policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo in kaznivo dejanje Zalezovanja. Poleg tega so radgonski policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, lendavski pa kršitev nedotakljivosti stanovanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan do streznitve.

V Ljutomeru je med sprehodom pes ugriznil moškega v predel leve noge. Lastniku je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer in Gornja Radgona.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika