Pričelo se je tridnevno rajanje »čarovnic«

Prvi dan se je številno občinstvo zvečer zabavalo ob zvokih hrvaškega pevca Massima, legendarne rock skupine Siddharta in metalcev Noctiferia

Prlekija-on.net, nedelja, 27. oktober 2019 ob 10:01
Ples - noč čarovnic 2019

Ples - noč čarovnic 2019

V soboto, 26. oktobra, se je pri Dvorcu Rakičan pričelo tridnevno rajanje čarovnic Ples - Noč čarovnic, letos že sedmo leto zapored. Prvi dan se je številno občinstvo zvečer zabavalo ob zvokih hrvaškega pevca Massima, nato je za vrhunec večera poskrbela legendarna rock skupina Siddharta, ki je navdušila s svojimi starejšimi in novejšimi hiti. V poznih večernih urah pa so na oder stopili še metalci Noctiferia, ki so s tršimi ritmi navdušili vse ljubitelje metal glasbe.

Sobotno dogajanje se je sicer začelo že s koncertom skupin Trifrtalenadesejt, Skok in Nipkeja.

Rajanje se nadaljuje v nedeljo, ko se bo dogajanje pričelo že ob 13. uri. Organizatorji so pripravili celodnevni pester program namenjen družinam, otrokom in vsem zabave željnim. Čaka vas ZIP-LINE čarovniški polet, bogat srednjeveški program, animacija za otroke, iluzionistično-čarodejski program, ognjeni šovi in še več. Pozno popoldne in zvečer pa bodo nastopili odlični glasbeni izvajalci: Gibonni z gostom Urbanom, Isaac Palma, Blue Planet, Poskočni muzikanti ter Ines Erbus.



Več v Družabno