Neznani storilec odtujil osem metrov bakrenih žlebov

Policisti so med drugim bili obveščeni tudi o pokolu kuncev na območju naselja Runeč s strani neznanega psa

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. oktober 2019 ob 09:25
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V četrtek, 24. oktobra, ob 08.00 so bili obveščeni o poškodovani ograji na Hardeku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik neznanega vozila trčil v betonsko ograjo, jo poškodoval in s kraja odpeljal.

Ob 10.21 so v Ormožu obravnavali tatvino bakrene cevi žlebov. Ob 18.34 so bili obveščeni o povoženju divjadi v Središču ob Dravi. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 18.43 so bili obveščeni o povoženju divjadi v Lačavesi. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

V petek, 25. oktobra, ob 07.30 uri so bili obveščeni o pokolu kuncev na območju naselja Runeč s strani neznanega psa. V tej zvezi zbirajo obvestila. Ob 08:30 uri so bili obveščeni o tatvini žlebov v Veliki Nedelji, kjer je neznani storilec odtujil 8 metrov bakrenih žlebov.

Ob 12:48 uri so bili obveščeni o tatvini dreves v naselju Gradišče. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo. Ob 15:24 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo neznanega psa v naselju Runeč. Patrulja je na kraju oškodovancu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 20:00 uri so v Središču ob Dravi odvzeli prostost po določilih Zakona o kazenskem postopku osumljencu, ki je osumljen Kaznivega dejanja nasilja v družini. Policisti so zbrali obvestila in osumljenca s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredilo pripor.

V soboto, 26. oktobra, ob 10:15 uri so bili s strani občana iz okolice Ormoža obveščeni, da mu je neznani storilec z zemljo umazal fasado na stanovanjski hiši. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov kaznivega dejanja, zato so zadevo zaključili z uradnim zaznamkov.

Ob 03.20 uri je so bili obveščeni o poškodovanem parkiranem vozilu v naselju Središču ob Dravi. Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani storilec preko noči poškodoval parkirano osebni avtomobil, tako da je odtrgal reg. tablico ter jo odvrgel v bližino vozila. Sledi poročilo na tožilstvo.

V nedeljo, 27. oktobra, ob 13.59 uri so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v kraju Lešnica. Patrulja je na kraju ugotovila, da je voznica zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v ograjo mostu in se pri tem lahko telesno poškodovala. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika