Dvojčka dobila še eno priložnost

Po porazu v areni bi dvojčka Klobasa in Boža morali domov, a je sledilo presenečenje...

Prlekija-on.net, sobota, 2. november 2019 ob 09:13
Po porazu v areni bi dvojčka Klobasa in Boža morali domov, foto: zaslon POP TV

Po porazu v areni bi dvojčka Klobasa in Boža morali domov, foto: zaslon POP TV

V šovu Kmetija, so se v areni tokrat pomerili štirje tekmovalci: Danijel in Marjana proti Janu in Boži. Po dva v parih sta tekmovalca morala na dolgih palicah na drugo stran arene preko dveh preprek prenesti lonce in jih obesiti na kline. Hitrejša pri tem sta bila Danijel in Marjana, kar je pomenilo, da bi šov morala zapustiti Boža in Jan, z njim pa tudi dvojček Tilen, saj v šovu nastopata kot eno.

Na tribuni je Tanja planila v jok, saj bi morala dvojčka Klobasa, ki sta njena velika zaveznika, domov. A je sledilo presenečenje, ki ga je napovedala voditeljica Natalija: "Presenečenje, ki ga tudi največji manipulator v družini ni mogel predvideti". Nato so tekmovalci na tribuni lahko odločili, koga izmed poražencev bi raje obdržali v šovu, dvojčka ali Božo. Na tribuni so se nato odločili za dvojčka, Tilen pa je nato še vprašal, ali lahko mesto odstopita Boži, a je Natalija bila kratka in jedrnata: "Ne".

Šov se tako za dvojčka nadaljuje, Jan pa je po odločitvi povedal, da se počuti slabo, ker se je na posestvo vrnil kot poraženec. Boža je ob odhodu dejala, da odhaja z lepimi občutki in da se je naučila, da je močna oseba.



Več v Družabno