Radgonski policisti obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in goljufijo

Ponoči so neznanci vlomili v trgovino Kompas shop Kuzma. Odnešeni so bili dražji parfumi, ročne ure, zlatnina in cigareti.

Prlekija-on.net, sreda, 13. november 2019 ob 08:05
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in požar.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in goljufijo, soboški pa tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila in zatajitev. Ponoči so neznanci vlomili v trgovino Kompas shop Kuzma. Odnešeni so bili dražji parfumi, ročne ure, zlatnina in cigareti.

V naselju Gomilica je prišlo ponoči do požara v notranjosti bivalnega kontejnerja. Ogled bo opravljen v dopoldanskem času, ko bosta ugotovljena vzrok in višina škode.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika