Po 35 letih spet skupaj na odru

Slovenske pop glasbene skupine Rendez-Vous se še dobro spomnimo preko pesmi »Oh, ne Cherie« in »Goodbye, Michelle« ter številnih drugih odmevnih hitov, v nedeljo jih boste lahko slišali v Lenartu

Aleksandra Papež, ponedeljek, 25. november 2019 ob 11:28
Rendez-Vous

Rendez-Vous

Po 35 letih bodo na odru Športne dvorane v Lenartu zazveneli največji hiti prejšnjega stoletja. V nedeljo, 1. decembra, ob 17. uri, se bodo na odru koncerta Moč glasbe nas združuje v Lenartu ponovno srečali člani skupine Rendez-Vous v zasedbi z Božidarjem W. Wolfom.

Slovenske pop glasbene skupine Rendez-Vous se še dobro spomnimo preko pesmi »Oh, ne Cherie« in »Goodbye, Michelle« ter številnih drugih odmevnih hitov, ki so še danes nepogrešljivi del zabav. Skupina je leta 1984 prejela jugoslovanskega Oskarja za Up leta, Božidar W. Wolf pa istega leta nagrado Pevec leta Jugoslavije.

Ob na novo obujeni skupini Rendez-Vous bomo slišali karizmatičnega Vlada Kalemberja & Srebrna krila, udarnega Alfija Nipiča in njegove muzikante, doma in v tujini nagrajenega kantavtorja Tomaža DomiceljaVladimirja Kočič Zeca, za romantična občutja pa bo poskrbela Klapa Skala. Razveselil pa nas bo tudi Werner, obetavna mlada pevka iz Svete Trojice, Stela Tavželj, zmeraj dobrovoljni Boštjan Konečnikin Klapovühi ter Lidija & Amanda in Robert Ficker.

Piko na i pa bosta večeru dodala Jasna Kuljaj in humorist Sašo Dobnik z domiselnimi in šaljivimi mislimi. Dogodek pa bo gotovo postregel tudi z zanimivimi presenečenji.

»S pesmijo se bodo zbrana znana glasbena imena spomnila tudi hrvaškega pevca in kantavtorja, Ivice Šerfezija.« je povedal idejni vodja ter producent koncertnega snemanja Moč glasbe nas združuje Denis Poštrak ter poudaril, da je namen projekta obuditev uspešnic naše mladosti.

Ponovno pa je organizator podprl akcijo zbiranja starega časopisnega papirja in revij za lažje financiranje terapij Vida Gašparja s postavljenim zbiralnikom pred dvorano.



Več v Glasba in film