Tomaž Šic bar 11 sekund pred koncem ostal praznih rok

Okoli 150 gledalcev je tako dobilo futsal spektakel, ki se je napovedoval

Prlekija-on.net, sobota, 30. november 2019 ob 08:28
KMN Tomaž Šic bar - Dobovec Pivovarna Kozel

KMN Tomaž Šic bar - Dobovec Pivovarna Kozel

V 10. krogu 1. SFL sta se v Ljutomeru pomerila KMN Tomaž Šic bar in Dobovec Pivovarna Kozel. Slovenski prvaki, ki so v prejšnjem tednu prikazali izvrstne predstave v kvalifikacijah za finalni turnir lige prvakov in le za las ostali brez uvrstitve med štiri najboljše ekipe v Evropi, so prišli v Prlekijo, da potrdijo primat najboljše ekipe v Sloveniji. To jim je na koncu tudi uspelo, a težje, kot so morda pričakovali. Nasproti so jim namreč stali razpoloženi domači igralci, ki niso izobesili bele zastave.

Aktualni prvaki, ki so letos še neporaženi, so povedli v 5. minuti, ko je zadel Alen Fetić, domači pa so izenačili v 10. minuti z golom Darija Dragosavca. V 22. minuti so nato gostje povedli z 1:3, ko sta zdela Teo Turk (18.) in Kristjan Čujec (22.). A se domači niso predali in z goloma Dragosavca (34.) in Marka Senekoviča v 37. minuti izenačili na 3:3, a so gostje nato v zadnji, 40. minuti prišli do novih treh točk, zadel je Denis Totoškovič. Zadeli so 11 sekund pred koncem po prestreženem napadu domačih.

KMN Tomaž Šic bar - Dobovec Pivovarna Kozel 3:4 (1:2)
0:1 Fetić (5.), 1:1 Dragosavac (15.), 1:2 Turk (18.), 1:3 Čujec (22.), 2:3 Dragosavac (34.), 3:3 Senekovič M. (37.), 3:4 Totošković (40.)

KMN Tomaž Šic bar: Tadej Romih, Jakob Žuman, Miha Prijol, Domen Klanjšek, Aleš Marot, Dejan Kos, Urban Goričan, Rok Rednak, Mitja Gašparič, Marko Senekovič, Darijo Dragosavac, Urban Senekovič. Trener: Matej Gajser

Dobovec Pivovarna Kozel: Damir Puškar, Marko Peček, Kristjan Čujec, Žiga Peklič, Teo Turk, Alen Fetić, Bruno Jakovljević, Vedran Matošević, Klemen Duščak, Martin Borković, Niko Cesarec, Denis Totošković. Trener: Kujtim Morina



Več v Šport