Voznik še pred poldnevom krepko »napihal« in bil pridržan

V naselju Velika Nedelja je patrulja ustavila in kontrolirala voznika osebnega vozila, zaradi očitno nezanesljive vožnje

Prlekija-on.net, petek, 6. december 2019 ob 09:47
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 5. decembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11:45 uri je patrulja policijske postaje Ormož v naselju Velika Nedelja ustavila in kontrolirala voznika osebnega vozila, zaradi očitno nezanesljive vožnje. V postopku je bil vozniku odrejen alkotest in rezultat je pokazal kar 0,87 ml/l izdihanega zraka. Ker je bil voznik tujec, mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in odrejeno pridržanje, voznik pa je bil odpeljan v takojšnji postopek k sodniku za prekrške.

Ob 17.55 so imeli policisti v naselju Obrež v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Zoper voznika sledi Obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Ob 6:40 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na regionalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika