Izkoristite popust ob prvi obletnici naše spletne trgovine

V naši spletni trgovini Prlekija.shop lahko izkoristite 20-odstotni popust ob nakupu nad 20 evrov s kodo DECEMBER20

Prlekija-on.net, nedelja, 8. december 2019 ob 10:02
Prlekija.shop

Prlekija.shop

Naša spletna trgovina Prlekija.shop bo v teh dneh upihnila prvo svečko delovanja. V prvem letu je bilo delovanje zelo uspešno, saj je preko naše spletne trgovine bilo prodanih preko 450 izdelkov. V spletni trgovini najdete vedno kaj novega, ponudba pa se dopolnjuje vsak mesec.

Tudi za bližajoče praznike, boste za obdarovanje lahko našli kaj zanimivega, od majic in bodijev za najmlajše, do najrazličnejših majic s prleškimi napisi s kratkimi ali dolgimi rokavi in puloverjev za odrasle ter skodelice z različnimi napisi in celo navijaški šal iz Prlekije. Kmalu bo naša ponudba dopolnjena še s številnimi drugimi izdelki. Trenutno jih tam najdete 45 izdelkov, 2 pa sta razprodana in ju ne bo več na voljo.

Vse izdelke lahko enostavno naročite na svoj dom z nekaj kliki tukaj. Ob tej priložnosti vam ponujamo možnost, da v naši spletni trgovini izkoristite 20-odstotni popust ob nakupu nad 20 evrov. Kupon s kodo DECEMBER20 izkoristite tako, da ga na blagajni vnesete v posebno okence "Koda kupona" in potrdite s klikom na gumb "Unovči kupon". Kupon je možno unovčiti enkrat do vključno 12. decembra. Bodo pa nato tudi do konca decembra vsak dan na voljo kakšne ugodnosti.

Prijetno nakupovanje v naši spletni trgovini.Več v Portal

Nekaj izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini

30% popust na vse izdelke v spletni trgovini

sobota, 30. september 2023 ob 19:32
Prleške majice

Na voljo še zadnjih 35 prleških majic

ponedeljek, 4. september 2023 ob 14:39