Poskočni muzikanti in Pikapolonica na obisku v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona

V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona so se prijavili na natečaj Poskočna turneja s Pikapolonico

Prlekija-on.net, sreda, 11. december 2019 ob 14:53

V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona smo se vzgojiteljici Nataša in Angela ter otroci prijavili na natečaj Poskočna turneja s Pikapolonico. Otroci so se naučili ples Pika poka, ki smo ga posneli in video objavili na spletni strani. Skupaj s starši, z dedki, babicami in znanci nam je uspelo zbrati lepo število glasov in dosegli smo odlično 6. mesto. Nagrada je bila, da nas Poskočni muzikanti obiščejo z maskoto Pikapolonico.

Kljub nizkim temperaturam nam je uspelo pričakati njihov prihod. Zbrali smo se v zelo lepem številu in si tako popestrili sredin dopoldan, 11. 12. 2019.

Otroci so skupaj s starši in starimi starši ter tistimi, ki so si vzeli čas, odpravili izpred vrtca proti sejmišču. Tam smo pričakali svoje goste, s katerimi smo zaplesali ob zvokih otroške glasbe ter ob njihovih skladbah Adijo madam, Hulapalu in seveda ob skladbi Pika poka.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vodstvu sejmišča, da so nam odstopili halo ter nam pripravili oder. Prav tako se zahvaljujem vsem, ki so se ta dopoldan poveselili z nami.

Angela Štanta



Več v Najmlajši