Županja pripravila tradicionalni novoletni sprejem

Sprejema so se udeležili gospodarstveniki, politiki, direktorji javnih zavodov, predstavniki kulturnih društev in ostali, ki sodelujejo z ljutomersko občino

Prlekija-on.net, petek, 13. december 2019 ob 14:14
Novoletni sprejem županje

Novoletni sprejem županje

V četrtek, 12. decembra, je v ŠIC-u v Ljutomeru potekal tradicionalni novoletni sprejem županje Občine Ljutomer, mag. Olge Karba, katerega so se udeležili gospodarstveniki, politiki, direktorji javnih zavodov, predstavniki kulturnih društev in ostali, ki sodelujejo z ljutomersko občino. Županja je v svojem govoru med drugim izpostavila, da je živeti v naši občini privilegij, saj smo občina marljivih in srčnih ljudi. Poudarila je tudi, da smo občina obrtništva ter podjetništva in investicijsko naravnana občina ter prodorna v uvajanju novosti.

V kulturnem programu je nastopil Vlado Novak s predstavo arestanta Gajaša, zaigrala pa je Skupina Neon, ki jo sestavljajo dijakinje Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer.

Druženje se je nato nadaljevalo ob pijači in prigrizkih.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46