Na območju Ljutomera obravnavali tatvino v trgovini

Na območju Ljutomera je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil

Prlekija-on.net, sobota, 14. december 2019 ob 07:53
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri kazniva dejanja, sedem prometnih nesreč, v katerih so bili trije udeleženci telesno poškodovani, pet kršitev javnega reda in miru, požar, nedovoljen vstop, tri povoženja divjadi in zasegli eno vozilo.

Na področju kriminalitete so na območju Lendave obravnavali lahko telesno poškodbo, goljufijo pri nakupu in vlom v objekt. Na območju Ljutomera pa je bila obravnavana tatvina v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Policah je bil obravnavan požar na osebnem avtomobilu. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za 2000 evrov materialne škode.

Prijeti so bili štirje tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo. Na območju Ljutomera je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti in na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika