V Društvu upokojencev Ljutomer so leto zaključili z družabnim srečanjem

Z dvema prepolnima avtobusoma so se odpeljali v Gornjo Dubravo v »Kavano K Jeleni«

Prlekija-on.net, petek, 20. december 2019 ob 08:09
Zaključek leta DU Ljutomer

Zaključek leta DU Ljutomer

Društvo upokojencev Ljutomer, je kot vrsto leto do sedaj, tudi tokrat organiziralo družabno srečanje, poimenovano »Ob zaključku leta 2019«. Zbrali so se v torek, 17. decembra, ob 11.00. uri v Ljutomeru, na dvorišču njihovega Doma upokojencev. Z dvema prepolnima avtobusoma so se odpeljali v Gornjo Dubravo v »Kavano K Jeleni«.

V gostišču so bili prisrčno sprejeti. Ob odlični pogostitvi, melodijah glasbene skupine in ob nagovoru podpredsednice DU Slavice Sunčič ter napevih domačih prleških pevcev, so preživeli lep torkov popoldan. To potrjujejo tudi priložene fotografije.

"Ta prireditev je ena od zaključnih prireditev, ki jih prireja naše društvo in istočasno nam, upokojencem pomeni uvod v praznični december in tudi slovo od leta 2019. Zaželeli smo si prijetnega decembrskega praznovanja ter veliko zdravja in vsega dobrega v letu 2020.
To želimo tudi vam vsem!
," je ob tem vsem zaželel predsednik DU Ljutomer, Ciril Magdič.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno